Referat af “Ond i sulet”

Storesøsteren og lillesøsteren ligger på samme værelse, og det er sengetid. Storesøsteren ligger og driller lillesøsteren på en på en helt masse måder, fordi hun er bange for at hendes lillesøster skal falde i søvn og fordi hun er bange for mørket og at være den eneste der er oppe. Hun bliver ved med at drille lillesøsteren indtil hun begynder at græde.

Lillesøsteren lider så meget under at blive holdt vågen af storesøsteren i lang tid, så hun vælger at sige det til moderen og det ender med at storesøsteren får sit eget værelse. Storesøsteren er utrolig ked af det og bliver rigtig sur over det, så hun forlanger at få et samtale anlæg, så de kan snakke med hinanden. De snakkede med hinanden over det i nogen tid, indtil lillesøsteren bliver træt af at blive holdt vågen hele tiden, så hun får de voksne til at tage det ned igen.

Med tiden begynder storesøsteren at blive mere voksen og teenager og begynder at gå til fester og male sig om øjnene.

Efter nogen  tid forærer bedste moderen storesøsteren en uro mod søvnløshed, fordi hun kan se hvor svært hun har ved at sove. Det hjælper dog ikke så har stadig svært ved at sove, og hun vil virkelig ønske at det varmuligt at hun kunne sove med nogen.

Efter noget tid finder storesøsteren en ny måde at kommunikere med hendes søster og hvordan hun kan holde hende vågen. Hun finder en kæp fra skoven som de kan banke til hinanden og lave nogle forskellige signaler med, men til sidst bliver det for meget for lillesøsteren så hun vil ikke være med på den længere. Storesøsteren ville stadig blive ved og kunne finde på at sidde og banke i en hel time lige indtil lillesøsteren åbner døren og går hulkende ind til moderen og fortæller det, moderen skælder storesøsteren ud og var bliver sur på hende.

Lillesøsteren får sin egen dagbog og bliver mere moden og er ikke længere den lille pige.

Storesøsteren sidder helt alene og kommer frem til en ting. Hun kom nemlig frem til at den eneste hun kan stole på var hende selv. Hun kan jo ikke tåle at være alene, med hun finder ud af at, hun blev nødt til det.

Skrevet af: Christoffer

Reklamer